Toggle Nav
Kosaram
Bezárás
  • Menü
  • Beállítások

Szafi fitt étkezési szódabikarbóna

484 Ft 381 Ft
Raktáron
CSz
ML084862
Kiszerelés: 500 g
Vonalkód: 5999564150380
Szafi fitt
A termékre vonatkozó tájékoztatás, adatközlés a termék csomagolásán alapul, a webáruház üzemeltetője ezen adatok pontosságáért felelősséget nem vállal. Kérjük a kiszállításkor történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!

Az étkezési szódabikarbóna az egyik legismertebb konyhai adalékanyag, tulajdonképpen a nátrium-hidrogénkarbonát elnevezésű vegyület hétköznapi neve. A fehér, kristályos szemcséjű alapanyaggal leggyakrabban finomított por formájában találkozunk. 

A marha- vagy vadhúsok nehezebben főnek át, ezért hatékonyabbá tehetjük a főzést étkezési szódabikarbóna segítségével. A sütemények készítésekor is egyenletes tésztát kapunk, ha sütés során szódabikarbónát teszünk a tésztákhoz. Ahhoz, hogy ezt az eredményt érjük el, érdemes az előkészítésnél valamilyen savas anyagot, egy kis citromlevet, ecetet vagy aszkorbinsavat adni a még nyers alapanyaghoz. A zöldségek és a gyümölcsök megőrzik élénk színüket, ha főzéskor egy kis szódabikarbónát is adunk a vízhez, valamint gyorsabban is puhulnak.

Nélkülözhetetlen összetevője az otthoni takarításnak, tisztításnak, súrolószerként és folttisztítóként egyaránt alkalmazhatod.

További információ
Brand Szafi fitt
Barcode 5999564150380
Package 500 g
Unit of Measurement kg
Írd le az értékelésedet
Vélemény:Szafi fitt étkezési szódabikarbóna
Értékelésed