Toggle Nav
Kosaram
Bezárás
  • Menü
  • Beállítások

Sonnentor bio fahéj egész

1 162 Ft 915 Ft
Raktáron
CSz
ML058317
Kiszerelés: 6 db
Vonalkód: 9004541003347
A termékre vonatkozó tájékoztatás, adatközlés a termék csomagolásán alapul, a webáruház üzemeltetője ezen adatok pontosságáért felelősséget nem vállal. Kérjük a kiszállításkor történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!
A fahéj édesszájúaknak való és felidézi a gyermekkori emlékeket.Próbálja ki ezt az ellenállhatatlan fűszerízt pikáns ételekhez is – egy felejthetetlen ízélmény.
Ínyenc Tipp: A fakérget az elejétől kezdve főzzük az étellel és tálalás előtt távolítsuk el.
Ellenőrzött biogazdaságból
Száraz, hűvös helyen tartandó.
A ceyloni (vagy más néven valódi) fahéj rozsdabarna, vörösesbarna színű kellemesen aromás illatú, enyhén édeskés, fanyar ízű. 
A legjobb minőségű és a legfinomabb a Ceyloni fahéj (Cinnamomum zeylanicum) Ennek a fahéjnak a másik neve Valódi fahéj. Nem véletlenül. A többi fahéjfajta ízre, és beltartalomra csak messziről hasonlít a Valódi fahéjra. 

Fontos tudni, hogy az európai piacokon, üzletekben és az élelmiszeriparban kétféle fahéj kapható: a ceyloni fahéj és a Cassia fahéj. Hazánkban igen nagy valószínűséggel az olcsóbb és nagyobb kumarin tartalmú Cassia fahéj kapható, amely vélhetően Indonéziából származik. 

További információ
Barcode 9004541003347
Package 6 db
Írd le az értékelésedet
Vélemény:Sonnentor bio fahéj egész
Értékelésed