Toggle Nav
Kosaram
Bezárás
  • Menü
  • Beállítások

Naturgold bio alakor ősbúza tészta orsó

502 Ft 395 Ft
Raktáron
CSz
ML091203
Kiszerelés: 250 g
Vonalkód: 5999884686194
Naturgold
A termékre vonatkozó tájékoztatás, adatközlés a termék csomagolásán alapul, a webáruház üzemeltetője ezen adatok pontosságáért felelősséget nem vállal. Kérjük a kiszállításkor történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!

100% alakor ősbúza száraztészta, a világ legtisztább búzájából. Ez az egész Európában egyedülálló termékcsaládunk legújabb tagja az orsó, vagy spirál tészta. Kellemes ízű, a gabona magas karotintartalma miatt jellegzetesen sárga színű tésztakülönlegesség. Hiánypótló testi- és szellemi eledel. Érdemes megismerkedni vele, hiszen sokkal több egy átlagos tészánál!

Mi a helyzet gluténérzékenység esetén? Mivel ez az ősi gabona oly sok tekintetben különbözik a mai búzáktól, sokakat foglalkoztat a kérdés, hogy vajon gluténérzékenység esetén fogyasztható-e. Tanulmány bizonyítja, hogy bár az alakor nem minősül gluténmentes gabonának, az alakor búza genotípusainak gluténtartalma jelentősen kisebb, mint a vizsgált kenyérbúza fajtáké. Az alakorban található glutén szerkezetét, és az emberi szervezetre gyakorolt hatását azonban csak további kutatások tudják megállapítani.

Tojásmentes tészta.

Nettó tömeg: 250 g

bio alakor ősbúzaliszt, víz

További információ
Brand Naturgold
Barcode 5999884686194
Package 250 g
Írd le az értékelésedet
Vélemény:Naturgold bio alakor ősbúza tészta orsó
Értékelésed