Toggle Nav
Kosaram
Bezárás
  • Menü
  • Beállítások

Naturgold bio alak.ősbú.tészta f.nagykoc

827 Ft 651 Ft
Raktáron
CSz
ML070010
Kiszerelés: 250 g
Vonalkód: 5999884686132
Naturgold
A termékre vonatkozó tájékoztatás, adatközlés a termék csomagolásán alapul, a webáruház üzemeltetője ezen adatok pontosságáért felelősséget nem vállal. Kérjük a kiszállításkor történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!

A legnépszerűbb tészta, a legősibb gabonából. Nagyon jól használható számtalan kedvelt tésztaételhez. A máshoz nem fogható kellemes íz minden ínyencet megragad, a belső értékei minden tudatos fogyasztót elvarázsolnak. Tojásmentes tészta.

Főzési idő: 3-6 perc

Összetevők: bio alakor ősbúzaliszt*, víz.

Összetevők - teljes őrlésű: bio teljes kiőrlésű alakor ősbúzaliszt*, víz.

A búza legtisztább formája. 12.000 évvel ezelőtt az ember felfedezte ezt az energiában gazdag gabonát, kövek közé téve megőrölte azt, és kását majd kenyeret készített belőle. Évezredeken keresztül ez az ősi búzaféle biztosította az emberiség alapvető élelmiszerellátását, mégis az iparszerű mezőgazdaság elterjedésével eltünt élelmiszereink közül. Sokat dolgoztunk rajta, hogy ez a méltatlanul elfeledett kincs, újra elérhető legyen, és modern társadalmunk is hozzájárulhasson őseink egyedülállóan ízgazdag, életerővel teli gabonájához. A magbelső sárgás színű finomlisztje a rengeteg béta-karotinnak köszönhető. Lizin-, mikorelem- s esszenciális aminosava-tartalma szintén magas, szénhidrát tartalma alacsony. Antioxidánsok és lutein (pro A-vitamin) bősége funkcionális élelmiszerek előállítására alkalmassá teszi.

Bátran ajánljuk főzéshez, sütéshez, omlós sütemények, vajas tészták, palacsinták készítéséhez. Kenyerek, kelt tészták készítéséhez 1/3 arányban használható tönkölyliszthez keverve. Az ősbúza sárga lisztjéből készült ételek nem csak egészségesek, könnyen emészthetőek, de ízletesek is.

További információ
Brand Naturgold
Barcode 5999884686132
Package 250 g
Írd le az értékelésedet
Vélemény:Naturgold bio alak.ősbú.tészta f.nagykoc
Értékelésed