Toggle Nav
Kosaram
Bezárás
  • Menü
  • Beállítások

Nature cookta étkezési citromsav 500 g

1 345 Ft 1 059 Ft
Raktáron
CSz
ML078807
Kiszerelés: 500 g
Vonalkód: 5999884818465
A termékre vonatkozó tájékoztatás, adatközlés a termék csomagolásán alapul, a webáruház üzemeltetője ezen adatok pontosságáért felelősséget nem vállal. Kérjük a kiszállításkor történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!

Az anhidrát (teljesen vízmentes) Nature Cookta Citromsav ausztriai gyártású, mely garantáltan nátrium-glutamát-mentes, valamint gyártási technológiája és alapanyaga is garantáltan génmanipuláció-mentes. 

A fehér, kristályos jellegű por sokban hasonlít az aszkorbinsavra -csupán egyetlen oxigénatommal tartalmaz többet nála-, így válnak különböző tulajdonságú anyagokká. 

A citromsav teljesen természetes vegyület, a természetben nagy számban fordul elő különböző gyümölcsökben (főképp a citrusfélékben, eperben, és – a fekete áfonya kivételével – a bogyós gyümölcsökben).
Nem is gondolnánk, mennyi ételünkben szerepel ez a csodavegyület összetevőként: gyakori szereplő a készen kapható élelmiszerek dobozán az E330-as szám; az élelmiszeriparban így jelölik a citromsavat.

Felhasználhatóságát tekintve a konyhatechnika több pontján is érdemes bevetni, kihagyhatatlan összetevője a házi dzsemeknek, lekvároknak. Gyümölcseink sokáig frissek maradhatnak, mivel gátolja az oxidációt, ezáltal sokkal lassabban barnulnak meg. Növelheti ételeink tartósságát. 

Napi bevihető maximum mennyisége nincs meghatározva, nyugodtan ízesíthetjük citromsavval a nyári hűsítő italokat is. Ezzel szervezetünknek is jót teszünk: annak ellenére, hogy a citromsav nem antioxidáns hatású, ezek hatását mégis felerősíti. 
Glutén tartalmú anyagokat nem csomagoló üzemben készült.

Tartalmaz: 100% citromsav 

További információ
Barcode 5999884818465
Package 500 g
Írd le az értékelésedet
Vélemény:Nature cookta étkezési citromsav 500 g
Értékelésed