Úgy tűnik a helyi tárolás ki van kapcsolva a böngészőben.
A megfelelő működés érdekében győződj meg róla, hogy a helyi tárolás be van kapcsolva a böngészőben.
Paleolét ropogós kérgű cipó lisztkev.
Mivel forma nélkül, sütőlapon sül, így a forró levegő igazán átjárhatja, melynek eredményeképp ropogós, igazi csücsökkel bíró kenyeret fogyaszthatsz. Te formázod, így, ha épp nem kenyeret készítenél formálj belőle 3-4 hosszúkás bagettet vagy több zsemlét, de lepénykenyérként is megállja a helyét. Ha kisebb adagokat sütsz, csökkentsd a sütési időt 25-30 percre.
Összetevők: tápióka liszt, lenmagliszt, útifű maghéj, kókusz liszt, só, térfogatnövelőszer:szódabikarbóna, antioxidáns: aszkorbinsav
Szezámmagot, mandulát feldolgozó üzemben készül.
Elkészítés: 4 M-es tojást keverj el 50 ml vízzel, majd homogenizáld a lisztkeverékkel, tégy hozzá 2 ek. olvasztott zsiradékot. Kb. 5 perc elteltével, vizes kézzel formálj belőle kenyeret, majd helyezd sütőpapírral bélelt tepsibe, vágd be a tetejét kb. fél cm mélyen 3 helyen, majd süsd légkeverésen, 200 fokon 10 percig és további 30 percig 180 fokon. Rácson hűtsd és szeletelheted is!
Hozzávetőleges tápanyagtartalom 100 g-ra vonatkozóan:
kcal|237
kJ|996
Zsír|1,8 g
– ebből telített zsír|1,2 g
Szénhidrát|41,8 g
– ebből cukor|1,9 g
Fehérje|9,5 g
Élelmi rost|25,7 g
Keményítő|37,8 g
Nátrium|0,4 g
Barcode | 5999886641047 |
---|---|
Package | 115 g |