Úgy tűnik a helyi tárolás ki van kapcsolva a böngészőben.
A megfelelő működés érdekében győződj meg róla, hogy a helyi tárolás be van kapcsolva a böngészőben.
Lakshmi édeskömény
Dél-kelet Ázsiában gyakran használják, szeretik enyhén ánizsos aromája miatt. A Kínai ötfűszer keverék egyik fontos összetevője. Indiában igencsak népszerű, mindennapi fűszer. Ajánlatos a főzést a magok pirításával kezdeni, mert így hozza friss ízét. Görcsoldó tulajdonsága van, felfúvódást, gázképződést enyhíti. Indiában az éttermi étkezés befejezéseként pirított édesköményt tálalnak a szájüreg felfrissítésére és az emésztés elősegítésére. Nevezik még ánizskapornak, római kapornak, olasz kapornak és bécsi kapornak is. Felhasználási javaslat: indiai ételek, főzelékek, levesek, édességek, rozskenyér fűszere, egyes kolbászfajták kiváló, pikáns ízesítője.
Brand | Lakshmi |
---|---|
Barcode | 5999550160140 |
Package | 30 g |
Unit of Measurement | kg |