Úgy tűnik a helyi tárolás ki van kapcsolva a böngészőben.
A megfelelő működés érdekében győződj meg róla, hogy a helyi tárolás be van kapcsolva a böngészőben.
Kaldeneker pektin
Természetes zselésítő anyag lekvárok, dzsemek és zselék készítéséhez. A pektin használatával kevesebb cukorral, rövidebb főzési idővel készülhetnek a dzsemek, így ízük gyümölcsösebb marad. A rövid főzési időnek köszönhetően kevésbé károsodik a felhasznált alapanyag vitamin és ásványi anyag tartalma.
Felhasználása: a pektint össze kell keverni a cukorral, majd állandó kevergetés közben kell hozzáadni az alapanyaghoz. A forrástól számított öt percig kell még főzni. Finomabbak a dzsemek, ha kevéske citromlevet vagy étkezési citromsavat is adunk hozzá.
60 g pektin 10 kg gyümölcsdzsem készítéséhez elegendő. Ha keményebb zselét szeretnénk készíteni, adjunk dupla mennyiségű zselésítőt hozzá. Dzsemek esetében az ajánlott cukormennyiség 1 kg gyümölcshöz 20-30 dkg.
Barcode | 5999885665402 |
---|---|
Package | 60 g |