Toggle Nav
Kosaram
Bezárás
  • Menü
  • Beállítások

Haas étkezési keményitő 50 g

107 Ft 84 Ft
Raktáron
CSz
ML094185
Kiszerelés: 50 g
Vonalkód: 5999543465757
A termékre vonatkozó tájékoztatás, adatközlés a termék csomagolásán alapul, a webáruház üzemeltetője ezen adatok pontosságáért felelősséget nem vállal. Kérjük a kiszállításkor történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!

Gluténmentes

Étkezési keményítő

Összetevők

Kukoricakeményítő

Nem tartalmaz : Glutént tartalmazó gabonafélék
Tartalmazhat : Tej, Kén-dioxid / Szulfitok

Elkészítés és felhasználás

Felhasználási javaslat:
Sütéshez: a sütemények étkezési keményítővel különösen könnyűek és omlósak lesznek. Az étkezési keményítőt a liszttel alaposan keverje el és szitálja át. A sütemények, omlettek, metéltek, rétesek, piskóták és sütőporral készült tészták minőségének javításához a receptben megadott lisztmennyiség ¼-½-ét pótolja étkezési keményítővel.
Főzéshez: az étkezési keményítővel történő sűrítés gyors és egyszerű. A sűrítés nem rántással készül, ezért kevesebb zsiradék kerül az ételbe. Az étkezési keményítőt kevés hideg folyadékkal (vízzel, levessel) keverje tejsimára és állandó keverés közben adja a forró ételhez, majd egyszer forralja fel.
Fontos: az étkezési keményítővel sűrített leveseket és mártásokat ne főzze hosszabb ideig, különben a keményítő hatása csökken.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó.

További információ
Gluténmentes Igen
Barcode 5999543465757
Package 50 g
Írd le az értékelésedet
Vélemény:Haas étkezési keményitő 50 g
Értékelésed