Toggle Nav
Kosaram
Bezárás
  • Menü
  • Beállítások

Xukor édesítőszer 1000 g

2 653 Ft 2 089 Ft
Raktáron
CSz
ML056745
Kiszerelés: 1000 g
Vonalkód: 5999884818014
A termékre vonatkozó tájékoztatás, adatközlés a termék csomagolásán alapul, a webáruház üzemeltetője ezen adatok pontosságáért felelősséget nem vállal. Kérjük a kiszállításkor történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!

A Xukor Zéró 100%-ban eritritolt tartalmaz, ami egy természetes eredetű cukorhelyettesítő, egy cukoralkohol. Ugyanúgy néz ki, mint a cukor, és az íze is egészen hasonló, de az energiatartalma gyakorlatilag nulla, mivel a glikémiás indexe 0.
Édesítésre: süteményekbe, vagy ételek, italok édesítésére is ajánljuk.
Cukoralkoholok természetes formában is előfordulnak a növényekben. Eritritol megtalálható kis mennyiségben a szőlőben, dinnyében, gombákban, és erjesztett ételekben, mint a bor, sör, sajt, és szójaszószban.
Eritrit növényi cukrokból készül: a növényekből kivont cukrot vízzel keverik, majd természetes kultúrák segítségével erjesztik (fermentálják). Ezt követően leszűrik, kristályosítják, majd megszárítják. A késztermék fehér kellemetlen érzést, puffadást vagy hasmenést, mint például a xilit, mert az eritrit legalább 90%-ka szívódik fel a vékonybélben, így a vastagbélbe nem, vagy csak kevés kerül. A szervezetből a vizelettel ürül. 
Az eritrit nem metabolizálódik a szájban található baktériumokkal, ami azt jelenti, hogy nem járul hozzá a fogszuvasodáshoz, sőt  már tudományos kutatások is bizonyították, hogy nem okoz fogszuvasodást, sőt kifejezetten fogszuvasodást gátló hatású, mivel nem lép kölcsönhatásba a szánkban található baktériumokkal, de ezen kívül még van egyéb gyógyhatása is, mivel kristályos por, ami a cukorra hasonlít.
A megfelelő mennyiségű eritrit kevésbé okoz emésztési problémákat, baktérium ölő hatásuk révén a felső légúti megbetegedéseket is jó hatással gyógyítja.
Állatoknak tilos adni!  Pl. a kutyák szervezetében 3-szoros inzulin reakciót vált ki. Véletlen fogyasztás esetén azonnal vigyük az állatot orvoshoz! 

További információ
Barcode 5999884818014
Package 1000 g
Írd le az értékelésedet
Vélemény:Xukor édesítőszer 1000 g
Értékelésed