Toggle Nav
Kosaram
Bezárás
  • Menü
  • Beállítások

Stevia tartalmú folyadék

726 Ft 572 Ft
Raktáron
CSz
ML065911
Kiszerelés: 125 ml
Vonalkód: 5997004752569
A termékre vonatkozó tájékoztatás, adatközlés a termék csomagolásán alapul, a webáruház üzemeltetője ezen adatok pontosságáért felelősséget nem vállal. Kérjük a kiszállításkor történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!

Természetes édesítőszer: levelei harmincszor édesebbek, mint a cukor, de a kivonatai akár háromszázszor is édesebbek lehetnek.

Stevia levelét, illetve az abból kinyerhető és az édes ízért felelős szteviozidokat sokfelé édesítőszerként használják, ízhatása azonos tömegű cukorénál mintegy 300-szor erősebb, lassabban alakul ki és tovább tart. Nagyobb mennyiségben fogyasztva kesernyés utóíz alakul ki, amely az édesgyökérre emlékezetet. A világ különböző részein ételek és italok édesítésére használják és főzésre is alkalmas, mert a hatóanyaga nem bomlik le a melegítéstől. Fogyasztása esetén nem jelentkezik fogszuvasodás, melyet az ázsiai több évtizedes használat alatt külön vizsgáltak. Nem tartalmaz kalóriát, szénhidrátot és nulla a glikémiás indexe. Cukorbetegek és diétázók is egyaránt fogyaszthatják. Felhasználható Tea, kávé, levesek, krémek, pudingok és további forró vagy hideg ételek-italok édesítéséhez. Adagolás: 8-10 csepp = 1 mokkacukor édesítő hatásával.

További információ
Barcode 5997004752569
Package 125 ml
Írd le az értékelésedet
Vélemény:Stevia tartalmú folyadék
Értékelésed