Toggle Nav
Kosaram
Bezárás
  • Menü
  • Beállítások

Porxukor zéró 500 g

1 337 Ft 1 053 Ft
Raktáron
CSz
ML078811
Kiszerelés: 500 g
Vonalkód: 5999884818076
A termékre vonatkozó tájékoztatás, adatközlés a termék csomagolásán alapul, a webáruház üzemeltetője ezen adatok pontosságáért felelősséget nem vállal. Kérjük a kiszállításkor történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!

A PorXukor Zéró olyan  természetes édesítőszer , amely megjelenésében, nevében és ízében is hasonlatos a finomított társához, azonban beltartalma számos különbséget mutat. A cukor helyett eritritet tartalmazó ételek, italok fogyasztása a fogyasztást követően kisebb mértékű vércukorszint-emelkedést okoz, mint a cukrot tartalmazó ételek, italok fogyasztása. 
Előnyei között említendő továbbá, hogy kiskorúak is fogyaszthatják, ugyanis a cukor helyett eritritet tartalmazó ételek, italok  fogyasztása hozzájárul a fogak mineralizációjának fenntartásához 
A  Franciaországban készített  cukorhelyettesítő különlegessége, hogy  nulla kalóriát tartalmaz .
A PorXukor Zéróval hintsük meg az édes palacsintákat és az elkészült sütemények tetejét. Felhasználásával az aprósüteményekre cukormáz díszítést készíthetünk. Nem csak tetszetősebbek lesznek ezek  az édességek , de  tovább is eltarthatóak . Hidegen is kikeverhetjük, de főzött állapotban is nagyszerű állagú mázat, krémeket kapunk eredményül. 
Nagyobb mennyiség fogyasztása hashajtó hatású! 

Tartalmaz: 100% eritrit 

Átlagos tápérték 100 g-ban: 

Energia: 0 kJ/0 kcal 

Zsír: 0 g, amelyből telített zsírok: 0 g 

Szénhidrát: 100 g, amelyből cukrok: 0 g, poliolok:100 g 

Fehérje: 0 g 

Só: 0 g 

Száraz, hűvös helyen tárolandó! 

Származási hely:  Franciaország 

További információ
Barcode 5999884818076
Package 500 g
Írd le az értékelésedet
Vélemény:Porxukor zéró 500 g
Értékelésed