Toggle Nav
Kosaram
Bezárás
  • Menü
  • Beállítások

Nyírfacukor kristály 200 g

969 Ft 763 Ft
Raktáron
CSz
ML095245
Kiszerelés: 200 g
Vonalkód: 5999884035800
A termékre vonatkozó tájékoztatás, adatközlés a termék csomagolásán alapul, a webáruház üzemeltetője ezen adatok pontosságáért felelősséget nem vállal. Kérjük a kiszállításkor történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!

Étkezési célra használható xilit alapú édesítőszer.
40 %-kal kevesebb kalória, nint a hagyományos cukorban.
A cukor helyett xilitet tartalmazó ételek és italok fogyasztása a fogasztást követően kisebb mértékű vércukorszint emelkedést okoz, mint a cukrot tartalmazó ételek és italok fogyasztása. A cukor helyett xilitet tartalmazó ételek és italok fogyasztása hozzájárul a fogak mineralizációjának fenntartásához.

Édesítő értéke megegyezik a cukorral. Amennyiben a cukor teljes elhagyásával alkalmazzuk hideg, meleg ételek és italok készítéséhez, az eredeti receptek változtatás nélkül használhatóak. Nem karamellizálódik és az élesztő felfuttatására sem alkalmas kelt tészták készítésénél.

A gyártás minden egyes lépése, a nyersanyag feldolgozásától az Ön asztalára kerüléséig szigorúan ellenőrzött és nyomon követett. Ajánlott mennyiség a hozzászokási periódusban két kávéskanál naponta.
Nagy mennyiségű fogyasztása hashajtó hatású lehet. Házi kedvenceknek, kisállatoknak nem adható.

Étkezési célra használható xilit alapú édesítőszer

Összetevők:100 % xilit (E967)

Száraz, hűvös helyen tárolandó!

További információ
Barcode 5999884035800
Package 200 g
Írd le az értékelésedet
Vélemény:Nyírfacukor kristály 200 g
Értékelésed