Úgy tűnik a helyi tárolás ki van kapcsolva a böngészőben.
A megfelelő működés érdekében győződj meg róla, hogy a helyi tárolás be van kapcsolva a böngészőben.
Cukor-stop stevia 1:10 por
A növénynek cukor- és máj-anyagcserére gyakorolt jótékony hatása emelhető még ki, illetve gyulladáscsökkentő, emésztést segítő hatása mellett magas C és A vitamin- valamint cink-, vas-, magnézium tartalma is bizonyított!
Cukorbetegek is fogyaszthatják, valamint néhány tanulmány szerint a 2-es típusú cukorbetegség ellen is ígéretes! Gombaölő hatása miatt kiválóan alkalmas Candida kúra alatti édesítésre. Az intenzív édes ízért felelős steviol glycoside-ok az aszpartámmal ellentétben, főzés, sütés, pH-változás esetén sem bomlanak le, így a Stevia a cukor teljes körű helyettesítője lehet!
GLUTÉNT ÉS LAKTÓZT NEM TARTALMAZ.
MELLÉKÍZMENTES!
Ajánlott felhasználása: főzéshez, sütéshez, hideg és meleg italok, valamint öntetek édesítésére.
Ajánlott napi mennyiség felnőtteknek: max. 10-12 gramm.
1 g por 10 g cukor édesítő hatásával bír
Összetevők: Stevia Rebaudizid A 98 % és eritritol
Laktózmentes | Igen |
---|---|
Gluténmentes | Igen |
Barcode | 5993319800070 |
Package | 100 g |